Sezona razvoda: Glumac Erik Dejn, zvezda "Uvoda u antonomiju", okončao brak nakon 14 godina

Sezona razvoda: Glumac Erik Dejn, zvezda "Uvoda u antonomiju", okončao brak nakon 14 godina

Autor: | 17/02/2018

0


Tokom braka koji je bio dug gotovo deceniju i po glumački par, Rebeka Gejhart i Erik Dejn uspevali su da odole brojnim izazovima i ostanu zajedno.


Glumac koga smo zavoleli u seriji "Uvod u anatomiju", 2011. godine završio je na rehabilitaciji zbog zavisnosti od tableta protiv bolova koje je počeo da koristi zbog sportskih povreda, a borio se i sa depresijom zbog čega je pauzirao sa glumačkom karijerom.

A post shared by Eric Dane (@realericdane) on Jan 6, 2016 at 11:35am PST


-Svi mi grešimo. Jedino žalim što sam povredio osobu koju volim najviše Rebeku- izjavio je glumac jednom prilikom. Ipak ,čini se da Rebaka nije imala više razumevanja, te je, prenose američki mediji, podnela papire za razvod.

A post shared by Eric Dane (@realericdane) on Feb 2, 2017 at 10:00am PST


-Nakon 14 godina zajedništva doneli smo odluku da je za našu porodicu najbolje da okončamo brak. Nastavićemo da budemo prijatelji, ali i da sarađujemo i međusobno se pomažemo u vaspitanju naše dve prelepe ćerke, koje su nam najvažnije na svetu. Molimo vas da poštujete našu privatnost, posebno u ovim trenucima kada ulazimo u novu fazu života- navodi se u njihovom zajedničkom saopštenju.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram