Eltonu Džonu je majka testamentom ostavila dve urne, a asistentu malo bogatstvo

Eltonu Džonu je majka testamentom ostavila dve urne, a asistentu malo bogatstvo

Autor: | 28/02/2018

0

Majka pevača Eltona Džona (70), Šejla, umrla je u decembru prošle godine u 93. godini, a dvojac je od 2008. bio u svađi.

Eltonu je bilo žao što su se pomirili tek nekoliko meseci pre njene smrti, a razlog sukoba bio je njegov bivši asistent Bob Halej (71) s kojim Šejla nije htela da prekine kontakt.

- Rekao mi je da me mrzi i zalupio slušalicu. Meni, svojoj majci - progovorila je pevačeva majka o njihovoj svađi zbog koje joj nije dao ni da viđa njegove sinove. Pomirili su se prošle godine kada joj je Elton poslao buket orhideja za rođendan. Ali, čini se da je svađa uticala na Šejlu dok je pisala testament koji je promenila samo tri nedelje pre svoje smrti 4. decembra.

- Elton ima bogatstvo od 300 miliona funti, pa je znala da nema problema oko novca. Ali htela je nešto i da mu dokaže poslednjim potezom u svom testamentu - rekao je Šejlin prijatelj za britanski tabloid The Sun. Dok je Haleju ostavila 267.000 funti, sinu je 'posvetila' mali odlomak sa čudnom ostavštinom.

- Dajem svom sinu Eltonu Džonu dve 'Batignani' plavozlatne urne koje su oslobođene od svih poreza i fotografije moje majke i dede u uniformi - napisala je Šejla koja je krivila pevačevog muža, filmskog producenta Dejvida Furniša (55) što je otpustio asistenta. Rekla je kako joj je Halej poput sina i ispričala da je Elton hteo da prestane da se druži s njim. Pevač joj je takođe prebacivao da na njegovog bivšeg asistenta misli više nego na sopstvenog sina.

- Rekla sam mu: 'Ti misliš više na tu jeb*** stvar koju si oženio nego na svoju majku' - ispričala je Šejla. Halej je izjavio da ne zna ništa o nasledstvu o kojem pišu britanski mediji.

- Ovo je iznenađenje za mene. Nemam pojma o čemu pričate - rekao je za The Sun. Elton je jednom istakao da ne mrzi majku, ali je ne želi u svom životu. Ali, njihovi odnosi su se poboljšali prošle godine.

- Draga mama, srećan ti majčin dan. Tako sam srećan jer smo ponovo u kontaktu. Voli te Elton - napisao je pevač na društvenoj mreži majci kao poruku pomirenja. Posle njene smrti rekao je kako je u šoku i da će mu nedostajati.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: elton džon