Ema Tompson: Vrlo dobro znam šta znači poklon za drugu ženu, tako je meni Ken slomio srce

Ema Tompson: Vrlo dobro znam šta znači poklon za drugu ženu, tako je meni Ken slomio srce

Autor: | 28/02/2018

0

Premda se radi o romantičnoj komediji punoj zabavnih trenutaka, film ’Love Actually’ (‘Zapravo ljubav’) donosi jednu vrlo snažnu i nimalo zabavnu scenu. Ema Tompson glumila je ženu koja nekontrolisano brizne u plač pošto otkrije da je njen muž kupio ogrlicu drugoj ženi i da je vara.

Britanska glumica je sad otkrila da je ta uverljiva scena iz 2003. rezultat ličnog iskustva. Srce joj je u to vreme slomio prvi muž Kenet Brana, danas poznat kao ‘novi’ Herkul Poaro u filmu ‘Ubistvo u Orient Expressu’.

‘Zlatni par’ britanske filmografije, Ken i Em, rastali su se nakon osam zajedničkih godina pošto je Brana imao aferu s glumicom Helenom Bonam Karter.

- Ta scena u kojoj stojim kraj kreveta i plačem je tako poznata jer je to nešto što je svako prošao. Meni je Ken slomio srce. Tako da sam vrlo dobro znala šta znači pronaći ogrlicu koja nije bila namenjena meni. Doduše, nije se radilo o ogrlici, ali svi znamo kako je to - rekla je Tompson (58) na humanitarnom događaju u Londonu u nedelju.

 

Rekla je da je danas veoma zadovoljna sobom te da ne beži od svojih godina:

- Mislim da ne izgledam mlađe i to mi ne smeta. Ispod očiju stavljam korektor, ali sviđaju mi se moje godine, prihvatam ih. Najvažnija stvar za mladi duh je znatiželja. Ako ste znatiželjni, onda se osećate živo. To i ako niste siromašni. Onda je starost zaista zadovoljstvo.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Ema Tompson

Pročitajte još