Bred Pit ponovo srećan: Bez Anđeline je sve mnogo jednostavnije

Bred Pit ponovo srećan: Bez Anđeline je sve mnogo jednostavnije

Autor: | 08/03/2018

0

Bred Pit je teško podneo to što je Anđelina Džoli rešila da stavi tačku na njihov brak dug dve godine i ljubav koja je trajala više od decenije. Za kratko vreme je od uzornog oca i muža postao osoba koja je pod istragom FBI zbog navodnog verbalnog i fizičkog zlostavljanja sina Medoksa, te se u prvom intervjuu nakon razvoda javno pokajao zbog stvari koje je činio porodici.

 Pio sam previše, postao sam problem, ali sam sada srećan što sam šest meseci trezan, iako je gorak osećaj, ponovo imam svoj život u svojim rukama. To je ljudski izazov– priznao je tada holivudski glumac i dodao da želi da bude bolji otac.

Kako njegovo javno pokajanje nije donelo i pomirenje sa bivšom suprugom, slavni glumac je kreno dalje sa svojim životom. Mediji su ga dovodili u vezu sa brojnim svetskim lepoticama poput britanske glumice Sijene Miler, Kejt Hadson, ali i princezom od Monaka – Šarlot Kaziragi. Bred se nije izjašnjavao ali njegovi prijatelji tvrde da je  sada najzad ponovo srećan.

A post shared by Bradpitfans& (@bradpitfans) on Mar 8, 2018 at 6:58am PST


-Bred je voleo Anđelinu, ali su ga iscrpljivale česte svađe zbog kojih je umeo da padne i u depresiju. Sada vodi računa o sebi, obnovio je stare kontakte, ponovo izlazi i uživa u životu. On se ne kaje  što je bio sa njom posebno  jer imaju decu, ali shvata  da mu je ona uzimala energiju. Bez nje je sve mnogo jednostavnije. Jedino mu smeta to što provodi manje vremena sa mališanima nego ranije, ali potrudiće se da se i to promeni  - zaključuje izvor za magazin People.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash/Instagram