Kolin Firt i  Livija Đuđoli: Njenog  bivšeg ljubavnika  prijavili policiji zbog proganjanja

Kolin Firt i Livija Đuđoli: Njenog bivšeg ljubavnika prijavili policiji zbog proganjanja

Autor: | 09/03/2018

0

Kolin Firt, koji nas je očarao ulogama u filmovima Dnevnik Bridžet Džons, Gordost i predrasude, U stvari ljubav, Engleski pacijent, Zaljubljeni Šekspir i mnogim drugim, jedan je od najpopularnijih svetskih glumaca. Gotovo da nema žene koja ne bi pala na njegov šarm, a to ne menja ni činjenica da će Firt u septembru ove godine napuniti 58 godina, piše Glossy.

A post shared by TJ Hsieh (@kg300384) on Mar 9, 2018 at 4:45am PST


On je, međutim, odavno srećno oženjen - od 1997. u braku je s italijanskom producentkinjom Livijom Đuđoli. Ipak, njihov odnos nije uvek bio stabilan, pa je Đuđolijeva tako priznala da je 2015. godine bila u vezi s drugim muškarcem!

Atraktivna Italijanka optužila je nedavno novinara Marka Brankakiju da je proganja i šalje joj zastrašujuće poruke, nakon čega je pokrenuta policijska istraga. Kako je sama Livija priznala, u pitanju je njen bivši ljubavnik, s kojim je bila kada se na kraći period rastala od glumca Kolina Firta.

- Iz očiglednih razloga, Firtovi ne žele da se javnost bavi ovom temom - javlja Dejli mejl.

Pomenuti novinar navodno proganja Italijanku od septembra 2016. godine, a optužen je da i joj je pretio da će objaviti članke o njoj i Kolinu Firtu, kao i da će pisati glumcu. On sve to negira i ističe da je do sad poslao dve poruke i jedan e-mail.


- Poslao sam Kolinu mejl o svom odnosu s Livijom, a danas žalim zbog toga, a ona je podnela tužbu zbog progaganjanja iz straha da ću izaći u javnost i otkriti sve što mi je ispričala o svom braku i radu - tvrdi Brankakija.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: kolin firt