Kloi Kardašijan napravila žurku pred rođenje ćerke: Bajka u ružičastom i skupi pokloni za goste

Kloi Kardašijan napravila žurku pred rođenje ćerke: Bajka u ružičastom i skupi pokloni za goste

Autor: | 11/03/2018

0

U porodici Kardašijan-Džener je sve prenaglašeno i glamurozno, jer čitav njihov život se odvija pred kamerama i na društvenim mrežama. Zato se ne žali novca kada se pravi parti, a za ovu, specijalnu priliku Kloi je rešila da nadmaši sve do sada...

Kloi je odlučila da pred porođaj priredi parti u čast rođenja svoje devojčice, a goste je sačekala bajka u ružičastom.

Od dekoracije izrađene od belih i ružičastih ruža kojima je bilo ispisano "devojčica", pa do stotine ružičastih balona i slonova, svetlećih slova kojima su bili ispisana imena... Kloi se potrudila da sve izgleda glamurozno i bajkovito.

Bogato ukrašen okrugli sto u čijoj sredini se spuštala svetleća dekoracija koja je podsećala na trešnjin cvet okružen morem nežno ružičastih balona, zaista je izgledao nestvarno.

 

Vešti poslastičari su za ovu priliku uradili i figurice slonova, tigrova... ali i mnoštvo kolačića i torti.

 

Dekoracije su sve bile u ružičastom tonu, jer je buduća mama, nakon razočarenja što neće roditi dečaka, odlučila da za svoju ćerku pripremi specijalno slavlje.

 

Ruže i slonovi, baloni... a svaki gost je imao obeleženo mesto za stolom. Vodilo se računa o izboru porcelana. čaša... a na svakom mestu je bio po jedan maleni slon, a negde se našla i Birkinka.

 

Buduća mama, ali i sestre, bile su u svečanim haljnama koje su ovoga puta bile zaista lepe, bez vulgarnosti i nepotrebne golotinje. Kloi je ponosno fotografisala svoj stomak.

 

Kloi je iskoristila priliku i ovaj parti pretvorila u rođendansku proslavu za svoje prijateljice, naravno uz prigodne torte:

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Instagram/khloesnapchats

Pročitajte još