Kim Kardašijan ostvarila svoj san: Madonu je oduvek volela, a sada su i bliske prijateljice (video)

Kim Kardašijan ostvarila svoj san: Madonu je oduvek volela, a sada su i bliske prijateljice (video)

Autor: | 11/03/2018

0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan uvek je želela da bude slavna, pa je rijaliti šou, kojim je napravila revoluciju u poimanju TV programa, ogolio njen život i učinio je globalno poznatom. Dobila je sve što je želela, a malo ko bi pomislio da je pop ikona Madona celog života bila inspiracija Kim Kardašijan.

Iako su na sasvim drugačiji način gradile karijeru, čini se da je sudbina htela da se Madona i Kim Kardašijan u nekom trenutku sretnu.

Kako je Kim napisala pored fotografije koju je objavila sa Madonom, oduvek ju je volela, još sa osam godina pratila je snimanje spota za pesmu „Cherish“ na plaži u Malibuu.

A 1989. godine Madona je postala njena komšinica. Njoj i Kortni poklonila je nakit kojim su se hvalile u školi, ali niko im nije poverovao. Ono o čemu je nekada sanjala, danas je istina.

Kim je od Madone, kaže, dobila dragocene savete za negu kože, a oduševljena je i celokupnom linijom njene kozmetike, „mdna skin“. Kim je najavila i njihovo „intimno ćaskanje“ na „Jutjubu“ i pozvala sve fanove da ih prate.

Објава коју дели MDNA SKIN ? (@mdnaskin) дана 9. Мар 2018. у 1:40 PST

Kim je oduševljena, i Madona je na "Instagram" stranu svoje kozmetičke linije postavila video sa rijaliti zvezom, a šta će reći fanovi pop ikone? Da li će joj oprostiti bliskost sa ženom koja je na sasvim drugačiji način došla do slave? I za koju bi se teško moglo reći da je deo pop kulture.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash