Opra Vinfri i dalje krije svoj ljubavni život: Neprestano su pisali laži, nije bilo lako nositi se s time

Opra Vinfri i dalje krije svoj ljubavni život: Neprestano su pisali laži, nije bilo lako nositi se s time

Autor: | 11/03/2018

0

Opra Vinfri je u ljubavnom odnosu s biznismenom Stedmanom Grejemom već duge 32 godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Iako je Opra jedna od najpoznatijih žena sveta, mnoge iznenađuje činjenica koliko se zapravo malo zna o njenom privatnom životu, a pogotovo o ljubavi.

U nedavnom razgovoru za američke medije otkrila je i zašto je to tako, kada je kazala koliko je razočarana u neke ljude iz medijske industrije.

Tokom mladosti mnogo se puta opekla pa je naučila lekciju i shvatila kako tabloidima ne treba davati povoda za lažne vesti i tračeve. Zbog toga je odlučila da se jako retko pojavljuje u javnosti u društvu svog dugogodišnjeg partnera.

- Dugo su me provlačili po medijima, bila sam doslovno svaki dan na stranicama žute štampe. Često sam se i nervirala, ali onda bi mi moja draga prijateljica Maja Angelo (poznata kompozitorka i aktivistkinja za ljudska prava) kazala da protiv toga ne mogu ništa i da se uzalud nerviram zbog nečega što nije moja greška' - objasnila je slavna 64-godišnjakinja i dodala kako bi neretko tu bilo i suza, ali tek one nisu pomogle.

 

- Oni su neprestano pisali laži, nije bilo lako nositi se s time. Neko ko to nije prošao ne može ni da zamisli o čemu govorim - rekla je u nastavku Vinfri i dodala kako je onda donela odluku koje se drži već preko 20 godina.

- To je glavni razlog zašto sam prestala da se pojavljujem na društvenim događanjima u društvu svog Stedmana. Shvatila sam da će uvek tamo biti neki novi fotograf koji će jednostavno hteti da proda neku svoju priču. Zašto im onda davati povoda? - konstovala je nekadašnja voditeljka koju i danas obožavaju i koja je veliki uzor mnogim mladim generacijama.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: opra vinfri

Najnovije vesti