Buduća princeza postavlja nove standarde: Koliko će koštati venčanica Megan Markl?

Buduća princeza postavlja nove standarde: Koliko će koštati venčanica Megan Markl?

Autor: | 14/03/2018

0

Venčanica buduće princeze Megan Markl košta čak 150.000 funti više od one koje je na svom venčanju nosila vojvotkinja Kejt Midlton, piše britanski Ekspres.

Megan Markl i princ Hari će u maju mesecu stupiti u bračne vode, a do sada su se u medijima pojavljivale mnogobrojne spekulacije o velikom danu.

Naravno, osim liste gostiju, muzičara i procedure, mnoge je zanimao modni izbor lepe glumice, odnosno izbor dizajnera i izgled njene venčanice.

Iako je kraljevska porodica sakrila te informacije od medija, upravo sada, dva meseca pre venčanja, u javnost je procurela cena luksuzne kreacije.

Navodno, venčanica je skoro dva puta više skuplja od one koju je nosila Kejt na svom venčanju, a podsetićemo da je reč o haljini koju potpisuje Aleksandar Mekvin.

Megan je baš kao i svaka druga mlada koja se sprema za jedan od najvažnijih dana u životu. Venčanica je veoma skupa, te je bilo potrebno udvostručiti budžet za nju, istakao je neimenovani izvor.

Prema pisanju Mejl onlajna i Holivud lajfa, cena njene venčanice će iznositi skoro 400.000 funti (skoro 556 hiljada dolara).

I dok su mnogi magazini, posebno modni, bezuspešno pokušavali da saznaju kako će izgledati njena venčanica, Megan je u intervjuu za Helo otkrila neke pojedinosti. Klasično i jednostavno je njen izbor.

-Lično volim haljine koje su suptilno romantične, istakla je.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: megan markl