Tri godine se ne razvode: Ben Aflek pokušao ponovo da osvoji Dženifer Garner, ali mu nije uspelo

Tri godine se ne razvode: Ben Aflek pokušao ponovo da osvoji Dženifer Garner, ali mu nije uspelo

Autor: | 15/03/2018

0

U braku su bili deset godina i imaju troje dece. Ben Aflek (45) i Dženifer Garner (45) šokirali su svet kada su 2015. objavili da se razvode. Navodno je on nju prevario s dadiljom.

Ali, otpočetka je njihov raskid bio čudan.

Prvih godinu dana Ben je živeo u kući u istom dvorištu, dok su Dženifer i njihova deca, Vajolet (12), Serafina Rouz (9) i Semjuel (6), živeli u drugoj kući.

 

Zahtev za razvod predali su tek prošle godine, ali ništa još nije okončano. U međuvremenu je Ben počeo da izlazi s producentkinjom Lindzi Šukus (37).

Ali, prošle godine Aflek je pokušao da se pomiri sa Dženifer. Zbog zavisnosti od alkohola glumac je više puta bio na odvikavanju. Poslednji put se to dogodilo prošle godine, a pre toga obratio se upravo svojoj bivšoj ženi. Ona mu je pomogla da se prijavi na odvikavanje i posećivala ga je svaki dan.

 

- Posle toga išli su na porodično savetovanje i počeli su ponovo da rade na svojoj vezi. Stvari su izgledale dobro. Oboje su hteli da to upali - rekli su izvori, ali Dženifer jednostavno nije mogla da pređe preko svega.

 

Zbog dece su ostali u prijateljskim odnosima i Ben često provodi vreme s njima.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti