Princ Hari je bio potajno lud za Megan Markl i pre nego što ju je upoznao (video)

Princ Hari je bio potajno lud za Megan Markl i pre nego što ju je upoznao (video)

Autor: | 15/03/2018

0

Tokom dokumentarca 'Kada je Hari sreo Megan Markl', koji objašnjava bajkovitu ljubavnu priču mladog princa i američke glumice, jedan od komentatora otkrio je neočekivani detalj koji baca potpuno novu sliku na celo njihovo upoznavanje.

Naime pre samog sastanka na slepo koji je dogovorio zajednički prijatelj, princ Hari je zapravo poznavao Megan. Tačnije pratio je njenu glumu u advokatskoj seriji 'Suits' gde je igrala lik mlade pripravnice Rejčel.

- Bio je zatreskan u Rejčel Zejn čak dve godine pre nego što je upoznao Megan, a ja to znam jer je moja prijateljica u to vreme izlazila s Harijem - izjavila je Keti Nikol tokom gostovanja u britanskom dokumentarcu i dodala:

- Tokom jednog sastanka došla je nekako tema poznatih osoba. Ona ga je upitala ko je njegova idealna devojka, na šta je on odgovorio Megan Markl iz ‘Suitsa’’.

 

Posle toga, zapravo je sam Hari insistirao da jedan od prijatelja, koji je igrom slučaja poznavao i Megan, dogovori sastanak na slepo.

Šta je zatražio to je i dobio. Markus Anderson, zajednički prijatelj tog je leta bio u Londonu s Megan na teniskom turniru Vimbledon, gde su bodrili Serenu Vilijams. Posle toga organizovano je druženje u Soho Houseu, za desetak ljudi.

- U stvari je bilo vrlo opušteno i ležerno, bilo nas je desetak, a Hari je dobio priliku da upozna Megan u nekom normalnom okruženju - objasnio je Anderson, čovek koji je zaslužan za veliku kraljevsku ljubav.

Fatalan susret riđokosog zavodnika i lepe glumice bio je očigledno presudan, jer danas ih gledamo kao vrlo skladan par koji uskoro planira i veliko venčanje.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još