Madona se vraća filmu: Muzička zvezda najavila da će režirati dva ostvarenja

Madona se vraća filmu: Muzička zvezda najavila da će režirati dva ostvarenja

Autor: | 15/03/2018

0


Muzička superzvezda Madona vraća se svetu filma, najavila je da će režirati čak dva ostvarenja.

Njen prvi film "Filth and wisdom" prošao je solidno, ali sledeći "W.E" o ljubavi kralja Edvarda i starlete Volis Simpson nije bio dobro ocenjen, i trenutno ima ocenu od 13% na filmskom portalu "Rotten tomatoes".

Sada je najavila da će režirati film "Taking flight", po istinitoj priči o devojčici rođenoj u Sijeri Leone, koju je usvojila američka porodica, i koja je postala svetski poznata balerina.

 

 

Mikejla DePrins je o svom odrastanju i usponu u svetu baleta napisala autobiografiju "Taking flight: Fron war orphan to star ballerina", po kojoj će biti snimljen film.

-Njen životni put duboko me je pogodio, kao umetnicu, ali i kao aktivistkinju. Obe imamo jedinstvenu priliku da prikažemo svetu Sijeru Leone, kao i da dozvolimo da ona bude glas ratne siročadi. Počastvovana sam ovom prilikom, saopštila je Madona.

Kraljica popa trenutno priprema i filmsku adaptaciju romana "Nemogući životi Grete Vels" Endrjua Šona Grira. Priča prati ženu čiji je brat blizanac preminuo, dugogodišnja ljubav ju je napustila, a tretmani elektrošokovima "šalju" je na putovanje kroz vreme.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: madona