Princ Hari veruje u Megan i ljubav do kraja života: Odbio da potpiše predbračni ugovor

Princ Hari veruje u Megan i ljubav do kraja života: Odbio da potpiše predbračni ugovor

18/03/2018

0

Iako su, zbog njegovog razuzdanog ponašanja unazad nekoliko godina, retki verovali kako će se princ Hari ikada smiriti i pronaći životnu partnerku s kojom će se skrasiti, sve se promenilo kada je u njegov život ušla američka glumica Megan Markl.

A koliko je siguran u njihovu ljubav i koliko veruje da će njihov brak potrajati 'do kraja života', govori i podatak da je odbio da potpiše predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, koji se procenjuje na 30 miliona funti.

- Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uveren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ne želi ništa da potpisuje - rekao je blizak prijatelj princa Harija. Sve to pokrenule su glasine kako kraljevska porodica želi da se osigura da Hari neće izgubiti svoje milione, posebno jer Megan već ima brak iza sebe, s filmskim producentom Trevorom Engelsonom, koji je propao nakon samo dve godine.

Za službeni susret s kraljicom, Megan Markl odabrala savršenu kombinaciju bele i crne (video)

Ovime je Hari u stvari samo nastavio da ide istim putem poput svog starijeg brata, princa Vilijama, koji je takođe odbio da potpiše predbračni ugovor uoči venčanja s Kejt Midlton. Oba postupka začudila su javnost, posebno jer je poznato da njihova majka, princeza Dajana, nikada nije potpisala isti, te je kasnije morala da se bori s princom Čarlsom da joj razvodom pripadne 17 miliona funti i dodatno 400 hiljada funti godišnje.

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty

Najnovije vesti