Kim Kardašijan napisala testament: Želim da izgledam najbolje moguće čak ako i nisam pri svesti (video)

Kim Kardašijan napisala testament: Želim da izgledam najbolje moguće čak ako i nisam pri svesti (video)

Autor: | 19/03/2018

0

Koliko joj suprug Kanje Vest kontroliše život starleta Kim Kardašijan opisala je u intervju koji je dala za magazin Elle. Priznala je kako joj stalno šalje mejlove u kojima njoj i njenom timu sugeriše šta bi trebala da obuče i kakve modne dodatke bi trebala da nosi, a njegove savete Kim mora da sluša i kad je u pitanju odabir nameštaja za uređenje njihovog doma.

Kim je pak najvažnije da je u svakom trenutku tokom dana savršeno doterana i zato joj je uvek pri ruci njen tim. Savršeni make up i styling Kim mora da ima i dok je kod kuće i kada je na nekom društvenom događanju.

Da li zbog Kanjea i straha da će on živeti duže od nje i u slučaju bolesti ili smrti biti taj koji će odlučivati o njenom izgledu, ali i zbog činjenice koliko joj je važan dobar make up i da uvek bude doterana kao da ide na snimanje za magazin, Kim je otkrila u ovom intervju da je spremila testament baš za takve slučajeve.

- U slučaju da kad ostarim postanem nepokretna sastavila sam testament i zatražila da me bez obzira na takvo stanje svaki dan šminkaju, da mi se uređuje frizura i nokti. Želim da izgledam najbolje moguće čak ako i nisam pri svesti - rekla je u intervju Kim.

hellomagazin.rs/m.g. Printscreen/Youtube
Tagovi: kim kardašijan