Anđelina Džoli: Kada se pogledam u ogledalo, sve više vidim svoju majku, a to me raduje

Anđelina Džoli: Kada se pogledam u ogledalo, sve više vidim svoju majku, a to me raduje

Autor: | 23/03/2018

0

Anđelina Džoli  otkriva svoje stavove o lepoti i koja sredstva ona uvek nosi u kozmetičkoj torbici.

O eksperimentima u detinjstvu

"Kao dete, nisam bila tipična devojčica. Znate, neke devojke su često pravile frizure jedna drugoj i izmišljale nove. Slatko je, ali nikad nisam bila takva devojka. Sada je u trendu plava kosa, a kada sam bila dete koristili smo posebne olovke kako bi kosa dobila sjajnu nijansu."

O kozmetičkoj torbici

"Moj glavni proizvod za svaki dan je korektor. Osećam se mnogo udobnije kada je u tašni. Ako je u pitanju večernji izlazak onda koristim crveni ruž. Ja nosim samo jednu posebnu nijansu crvene boje. Imam i ajlajner u crnoj boji i maskaru. Moja kozmetička torba je dosta dosadna."

O problemima sa kožom

"Od 11. godine periodično imam tamne mrlje na koži. Nakon trudnoće, ove mrlje su postale još izraženije. Stoga, s vremena na vreme koristim IPL tretmane."

O starenju

"Sada, kada se pogledam u ogledalo, sve više i više vidim svoju majku, a ova sličnost me raduje. Razumem da starim, i prihvatam ove promene. To znači da živim i starim. Naravno, ne volim tamne mrlje na koži i druge nedostatke. Ali volim sebe i svoje godine."

O lekcijama majke o lepoti

"Svaki put kad sam bila uznemirena, moja majka bi rekla: Otvori dušu za mene. Svako ima svoj koncept lepote, ali verujem da je najlepša stvar intelekt. Čovek sa jasnim umom koji zna kako treba razmišljati je vrlo seksi. Ne postoje atraktivniji kvaliteti od promišljenosti i osetljivosti. I nijedna kozmetika neće sakriti praznu glavu ili okrutno srce."

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti