Kako to Megan "ometa" princa Harija u službenim dužnostima

Kako to Megan "ometa" princa Harija u službenim dužnostima

Autor: | 27/03/2018

0

Od kako je objavljeno da će se princ Hari venčati sa američkom glumicom Megan Markl javnost budno prati svaki njihov korak. Kako budući mladenci paze na svaku izgovorenu reč i pokret, ekspert za govor tela Džudi Džejms rešila je da se pozabavi detaljnom analizom princa i njegove izabranice.

-Tokom njihove poslednje službene posete Belfastupokazuje da se odnos između budućih supružnika promenio, tvrdi ona i dodaje da Megan ometa Harija ali u pozitvnom smislu. -Hari se trudi da se koncetriše na govor, ali ipak, stalno pogledom traži Megan.- kaže Džudi i objašnjava do kakave promene je došlo.

-Donedavno, Megan Markl  je prepuna samopouzdanja, posebno pred medijima, sama birajući kako će se i kojim putem ona i Hari kretati, a sada je doslovce prepustila svom vereniku da je 'vodi'. Tokom posete Belfatu se u potpunosti povukla.  Sedela je iza Harija dok  je on drži govor, i trudila se na sve načine da im se susretnu pogledi-tvrdi Džudi.

-Ovo je novo u njenom govoru tela. Kako se venčanje približava, tako se ona pretvara sve više u aktivnog slušača, gledajući ga sa pažnjom. Taj način godi govorniku, i uobičajeno je u Americi, ali ne i u Velikoj Britaniji. Ona očigledno koketira s njim, a on itekako uživa u tome.-

Doktorka smatra da je na ove promene u ponašanju Megan Markl uticala vojvotkinja Kejt Midlton, koja je savetuje.

-Megan  ga definitivno vrti oko malog prsta- zaključila je doktorka i objasnila da ne misli da ona u negativnom smislu manipuliše sa njim.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Najnovije vesti