Megan Markl i princ Hari dobili svoje savršeno "kraljevsko pivo" koje će se služiti na venčanju

Megan Markl i princ Hari dobili svoje savršeno "kraljevsko pivo" koje će se služiti na venčanju

Autor: | 29/03/2018

0

Vlasnici pivovare u Vindzoru, britanskom gradu u kojem će se u maju venčati princ Hari i Megan Markl veruju da su proizveli savršeno “kraljevsko pivo” kojim će uveličati proslavu tog dana.

Svetlo pivo pod nazivom “Harry & Meghan’s Windsor Knot” spoj je američkih i britanskih vrsta hmelja, od kojih se neke uzgajaju na kraljevskim farmama blizu vindzorskog dvorca, i profinjenoga šampanjskog kvasca.

- Spajanjem spomenutih sastojaka nastalo je novo svetlo pivo – mlado, osvežavajuće i puno karaktera - stoji u sopštenju Pivovare Windsor & Eton koja je ograničenu količinu piva lansirala u sredu. Kompanija, koja dugoročno namerava da “učini Vindzor prepoznatljivijim po pivu nego po bilo kojem drugom obeležju”, svoj prvi “Windsor Knot” proizvela je 2011. a povodom venčanja Harijevog brata Vilijama i Kejt Midlton.

U čast angloameričkog kraljevskog venčanja stručnjaci iz vindzorske pivovare dizajnirali su posebnu bocu na čijoj su površini ukomponovana obeležja zastava Velike Britanije i SAD-a. Na zastavi su isprepleteni i simboli za muški i ženski rod koji “odražavaju snagu i međusobnu podršku mladog para”, stoji u saopštenju pivovare. Hari i Megan venčaće se 19. maja u kapeli svetog Đorđa u dvorcu Vindzor.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još