Roni Vud o saznanju da ima rak: Bio sam sasvim miran, imao sam odličan život i bio spreman da odem

Roni Vud o saznanju da ima rak: Bio sam sasvim miran, imao sam odličan život i bio spreman da odem

Autor: | 29/03/2018

0


Roni Vud, gitarista legendarnog benda Rolling Stones, osim po vanserijskom talentu, bio je poznat i po brojnim porocima. Droge, alhohol i cigarete bile su njegova svakodnevica decenijama a onda je stigla dijagnoza kancera na levom plućnom krilu. To se dogodilo tačno godinu dana nakon što mu je njegova tri decenije mlađa supruga Sali rodila bliznakinje.

Podvrgao se uspešnoj operaciji, a poslednji nalaz pokazao je da je bolest nestala.

-Kad sam saznao za rak, odlučio sam da ostanem miran do poslednjeg daha. Imao sam odličan život i bio sam spreman da odem. Nisam ni sanjao da ću dobiti životnu kartu koja će tako dugo da traje -rekao je 70-godišnji gitarista.

A post shared by Leslie Brown (@southsboy) on Mar 28, 2018 at 9:19pm PDT


Poznati roker naglašava koliko je važno redovno odlaziti na preglede, jer njemu je bolest otkrivena tokom rutinske kontrole.

- Ako je vaše telo preplavljeno rakom, to je izgubljena bitka. Srećom, moj se nije proširio dalje od levog plućnog krila i imao sam dovoljno sreće da ga u potpunosti odstranim i da ne moram na hemoterapije -
ispričao je.

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood) on Nov 7, 2017 at 10:12am PST


Ipak, Roni Vud je istakao da se ne kaje zbog poročnog načina života koji je vodio,

- Ne, nije mi žao čak ni što sam pušio preko 50 godina. Bilo je čudno što nemam rak na oba plućna krila, što mi nisu već oba eksplodirala- rekao je u najnovijem intervjuu.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: roni vud

Pročitajte još

Najnovije vesti