Sindi Kraford: Žalim zbog toga što su me nagovorili da poziram naga

Sindi Kraford: Žalim zbog toga što su me nagovorili da poziram naga

Autor: | 05/04/2018

0

Uradila sam mnogo fotografija na kojima sam bila naga, rekla je Sindi Kraford (52) u intervjuu za američki magazin Town & Country. Model ističe kako ipak žali zbog nekih saradnji pri kojima su je nagovorili da pozira bez odeće. 

- Ne želim da se moja deca ikada osvrću unazad i pomisle: 'Bože, da bar nisam to uradio'. Želim da ih osnažim da upravljaju svojim karijerama, ali nisu još spremni za to - istakla je Amerikanka koja ima sina Prislija (18) i ćerku Kaju (16).

Sindina deca su se ugledala na nju i rade kao modeli, a tvrdi da su još u fazi kada je stalno pitaju šta da urade oko određenih poslova.

- Kao majka dvoje dece koja se bave modom, naravno da se brinem. Ali, budimo iskreni. Moja deca su blagoslovena u tom poslu jer 'ne ulaze kao nepoznati' - rekla je Kraford. Ističe da ljudi znaju da će 'krenuti za njima' ako zafrkavaju njenog sina i ćerku.

Amerikanka je 20 godina u braku s biznismenom Rendom Gerberom (55) te se nada kako ona i muž 'ugrađuju' moralne vrednosti u decu.

- Ne slušaju uvek, ali zato gledaju šta roditelji rade. Mi smo im primer i ako vide da nam je prioritet vreme s porodicom, onda neće to da dovode u pitanje - ispričala je Sindi koja tvrdi da nije stroga majka. Ali očekuje da joj se ćerka javlja što češće može kada nije kod kuće.

- Ako ne odgovori na moju poruku u roku od 15 minuta, pošaljem joj jednu samo s velikim slovima i uzvičnicima. Kažem joj da samo odgovori inače ću saznati gde je prateći njen račun od taksija - objasnila je Amerikanka, prwnosi 24sata.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: sindi kraford