Španske kraljice demantuju glasine o razdoru u porodici: Sofija i Leticija nasmejane u zajedničkoj šetnji

Španske kraljice demantuju glasine o razdoru u porodici: Sofija i Leticija nasmejane u zajedničkoj šetnji

Autor: | 09/04/2018

0

Supruga španskog kralja Leticija i njegova majka Sofija, u subotu su se pojavile zajedno u javnosti osmehujući se jedna drugoj i razgovarajući, čime, kažu zlobnici, nastoje da opovrgnu nagađanja o navodnom razdoru među njima.

Glasine o tome da snaha i svekrva baš i nisu u najboljim odnosima pojavile su se u medijima nakon prošlonedeljnog video snimka na kojem se vidi kako Leticija (45) odguruje ruku kraljice Sofije (79) s ramena jedne od njenih ćerki.

Porodica je bila na uskršnjem odmoru na Majorci, a do "trzavica" je došlo ispred katedrale u Palmi, prenosi agencija Hina.

Naime, Leticija je u jednom trenutku pokušala da makne Sofijinu ruku s ramena svoje starije ćerke, ali devojčici je bilo previše pa je potom odgurnula i majčinu i bakinu ruku. Situaciju je pokušao da smiri Leticijin suprug, kralj Filip VI.

Ali, u subotu su se obe žene pojavile u madridskoj bolnici u kojoj se nakon operacije kolena oporavlja kralj Huan Karlos. On je abdicirao u korist svog sina.

Na snimcima se vidi kako Leticija otvara vrata automobila da bi Sofija lakše izašla iz vozila kojim je upravljao njen sin.

Španski mediji pišu o tomu da kraljevska porodica nastoji da popravi svoj imidž u javnosti pošto je prošle godine brat kraljice Leticije proglašen krivim zbog utaje poreza.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty