Serena Vilijams blista, a osmeh malene Aleksis je razlog za to

Serena Vilijams blista, a osmeh malene Aleksis je razlog za to

Autor: | 11/04/2018

0

Iako se nedavno vratila tenisu i ponovo zaigrala na svetskim turnirima posle gotovo godinu dana pauze, Serena Vilijams ne zanemaruje majčinsku ulogu.

Pokazala je to najnovijom fotografijom svoje preslatke ćerkice Aleksis koja puni sedam meseci.

Proslavljena sportistkinja izgledala je senzacionalno u belom jednodelnom kupaćem kostimu dok je bebicu u prugastoj haljinici držala kraj plitkog bazena u svojoj luksuznoj vili.

36-godišnjakinja je inače mesec dana posle porođaja organizovala i veliko venčano slavlje s dugogodišnjim verenikom Aleksisom Ohanianom, suosnivačem društvene mreže Reddit. Na glamuroznu zabavu stigli su brojni poznati iz sveta šoubiza ali i sporta.

Posle pauze u kojoj se posvetila privatnom životu, nedavno se vratila i sportu i priznala kako joj je to bio jedan od težih perioda.

- Bilo je teško. Bilo je mnogo dana, i još uvijek ih ima, kad se pitam kako ću da izdržim. Bilo je stvarno, stvarno teško, ali idem dalje. Znam da još nisam u najboljoj formi, ali dižem se. Osećam da ću za dva meseca biti mnogo bolja nego što sam sada, ali negde moram da počnem. Ne želim više da sedim po strani i razmišljam o tome - rekla je Vilijams u jednom intervjuu i istakla kako joj nije bilo nimalo lako da se vrati treninzima posle porođaja, prenosi tportal.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: serena vilijams