Svi pričaju o Melanijinom razgovoru sa Obamom, nije skidala osmeh s lica (video)

Svi pričaju o Melanijinom razgovoru sa Obamom, nije skidala osmeh s lica (video)

Autor: | 22/04/2018

0

Crkvenom obredu održanom u crkvi svetoga Martina u Hjustonu, koji je direktno prenosila televizija, prisustvovala su dva bivša demokratska predsednička para, Barak i Mišel Obama i Bil i Hilari Klinton.

Kako su ranije izvestili iz Bele kuće, predsednik Donald Tramp nije došao na sahranu u znak poštovanja prema porodici Buš, želeći da ih poštedi moguće zbrke koju bi izazvale dodatne mere obezbeđenja.

Aktuelnu predsedničku porodicu predstavljala je Melanija Tramp koja je ponovo briljirala u elegantnom izdanju: haljini s puf rukavima i velikim dugmetima, a njen upečatljivi look upotpunila je mini torbica.

Svetski su se mediji pak fokusirali i na prijatno čavrljanje Melanije i Baraka Obame, s obzirom da prva dama koja je obično vrlo ozbiljna, ovoga puta nije skidala osmeh s lica.

 

'Tviteraši' su to kao i obično propratili s duhovitim postovima, a mnogi su uvereni kako joj godi što u blizini nije bilo Donalda Trampa.

- Melania je izgledala raspoloženije na sahrani nego što smo je već dugo videli takvu. Zar ne biste i vi da ne sedite pored Donalda Trampa već Baraka - glasio je jedan komentar na Tviteru. 'Prvi osmeh u toliko dugo vremena', komentarisali su na društvenim mrežama.

- Bila mi je veliki čast otputovati u Hjuston kako bih odala počast Barbari Buš i neverovatnom životu koji je vodila kao majka, supruga i neustrašiva prva dama. Moje najiskrenije misli i molitve su i dalje s Džordžom H. V. i celom porodicom Buš - stoji između ostalog u saopštenju Melanije Tramp.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još