Kim Kardašijan: Kloi je mnogo jaka, svi navijamo za nju

Kim Kardašijan: Kloi je mnogo jaka, svi navijamo za nju

Autor: | 28/04/2018

0


Kim Kardašijan je prvi put progovorila o preljubničkom skandalu koji je zadesio njenu sestru Kloi. Svega nekoliko dana pre porođaja, Kloi je u medijima imala šta da vidi - slike i video snimke košarkaša Tristana Tompsona u naručju drugih devojaka, pa je od tada pravi haos u ovoj rijaliti porodici.

Voditeljka Elen Dedženeres je na svom Instagram profilu objavila kratak tizer predstojećeg intervjua sa starletom i rijaliti zvezdom, gde se vidi da je pita za mišljenje u vezi sa celom ovom užasnom situacijom koja je snašla njenu sestru.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on Apr 27, 2018 at 10:09am PDT


-Svi smo navijali za Kloi i navijamo i dalje. Ona je mnogo jaka i trenutno radi najbolje što može. Jednostavno se ponovo dešava tužna situacija, istakla je Kim, ali i zbog jednog pravila odbila da širi priču o tome...

-Ovo pravilo sam donela zbog mog brata. Ako postoji beba u celoj priči, onda ću da se trudim da održim neki nivo i ne pričam previše loše o svemu. Trudiću se da ne govorim previše negativne stvari jer će jednog dana Tru sve ovo da vidi, zaključila je ona.

Kim je aludirala na dramu koja je nastala sa Blek Čajnom, bivšom ženom njenog brata Roba i majkom njegove ćerke Drim.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT


Kloi se porodila samo nekoliko dana nakon što je otkrila da ju je Tristan varao i ćerku nazvala Tru, a strani mediji pišu da još nije sigurna da li da oprosti košarkašu ili ne, kao i da sada samo želi da se fokusira na majčinstvo koje je tako dugo želela.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty/Splah/Instagram

Pročitajte još