Poljubac potvrdio pomirenje:  Điđi Hadid i Zejn Malik ponovo zajedno (foto)

Poljubac potvrdio pomirenje: Điđi Hadid i Zejn Malik ponovo zajedno (foto)

Autor: | 01/05/2018

0

Kada su manekenka  Điđi Hadid i pevač Zejn Malik  stavili tačku na  dvogodišnju vezu, njihovi obožavaoci bili su razočarani. Svoju odluku poznati par je objavio na društvenim mrežama, ističući da će jedno drugom ostati podrška i nakon raskida.

-Điđi i ja smo imali neverovatnu vezu, duboku, zabavnu i ispunjenu ljubavlju. Prema Điđi, kao ženi i prijatelju, gajim duboko poštovanje. Ona ima predivnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju odluku koju smo zaista teško doneli, kao i našu privatnost. Želja nam je bila da prvo od nas čujete ovu vest – napisao je Zejn na tviteru, a ubrzo se oglasila jedna od najtraženijih manekenki na svetu:

-Izjave o raskidima često se čine bezličnim jer nema tih reči kojima bi se opisao osećaj koji doživljavaš s nekim tokom nekoliko godina. Ne samo u vezi, nego i u životu generalno. Uvek ću biti zahvalna za ljubav, vreme i životne lekcije koje smo Z i ja delili. Želim mu sve najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja za koga imam neizmerno poštovanje i ljubav. Što se tiče budućnosti, uvek će biti ono što bi trebalo da bude, napisala je tada 23-godišnja manekenka, koju su ubrzo povezali sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Ipak, popularni engleski muzičar nije odustajao od svoje ljubavi, te je kupio novi stan višemilionske vrednosti u Njujorku koji je udaljen samo kilometar od luksuzne vile atraktivne manekenke. Čini se da je ovaj potez ponovo zbližio Điđi i Zejna, te su ih paparaci uslikali kako se zaljubljeniji nego ikada ljubakaju na ulicama Njujorka.

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff) on May 1, 2018 at 12:10am PDT

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti