Strani mediji otkrivaju: Avići je oduzeo sebi život na užasan način (video)

Strani mediji otkrivaju: Avići je oduzeo sebi život na užasan način (video)

Autor: | 01/05/2018

0

Švedski di-džej Avići je ipak počinio samoubistvo, kako su i dali da se nasluti njegovi roditelji u saopštenju koje su dali za javnost. U njoj je pisalo da “nije više mogao” i da je “želeo da pronađe mir”.

Porodica švedskog di-džeja Tima Berlinga (28), poznatijeg pod imenom Avicii, obratila se medijima putem saopštenja u kom su naveli da Berlinig "nije mogao više da nastavi", piše "Independent".

"Naš voljeni Tim je bio tragač, krhka umetnička duša koja je tražila odgovore na pitanja od egzistencijalne važnosti. Perfekcionista koji je postizao sve, koji je putovao i predano radio tempom koji je vodio do ekstremnog stresa", navedeno je u saopštenju na švedskom jeziku.

U obraćanju oni su se otvorili i povodom Berlingovog povlačenja iz javnosti, ali su napomenuli i da "nije mogao više da nastavi".

"Kada je završio turneju želeo je da pronađe životni balans da bi se isećao dobro i da bi mogao da radi ono što je najviše voleo - muziku. Zaista se borio sa mislima oko značenja života i sreće. Tim nije bio namenjen za poslovnu mašineriju u kojoj se zatekao; bio je osećajan muškarac koji je voleo svoje obožavaoce, ali ne i centar pažnje. Time, uvek ćemo te voleti i uvek ćeš nam nedostajati. Osoba koja si bio i tvoja muzika održaće sećanje na tebe živim", navela je njegova porodica.

 

Portal TMZ otkrio je način na koji je mladi muzičar oduzeo sebi život: isekao se razbijenim staklom i iskrvario. To tvrde čak tri različita izvora. Dok dva tvrde da je smrtonosnu ranu naneo na vratu, jedan kaže da je prerezao vene. Svi kažu da je to učinio komadom stakla od razbijene boce vina.

Avići (28) je pronađen u Omanu gde je bio na odmoru s prijateljima. Godinama se borio s zavisnostima. U filmu o svojoj karijeri je rekao da je svojim menadžerima govorio da će ga ovakav način života ubiti jer mu je zdravlje loše, ali svejedno je morao da održava turneje.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty