Kejtlin Džener pronašla srodnu dušu, u ljubavi je sa Sofijom Hačins?

Kejtlin Džener pronašla srodnu dušu, u ljubavi je sa Sofijom Hačins?

02/05/2018

0

Kejtlin Džener ne prestaje da intrigira javnost. Nakon što se podvrgla operaciji promene pola, i iz Brusa postala Kejtlin, ponovo je uradila nešto što je sve šokiralo.

Kejtlin je više puta uslikana sa transrodnom manekenkom, a iako je pričala da su samo prijateljice izgleda da tu ipak ima nešto više.

Njen odnos sa Sofijom Hačins često je opisivala kao "druženje majke i ćerke", ali prema pisanju tabloida Mirror zajedno su već nekoliko nedelja, a šuška se da su se i verile.

- Njihov odnos je jako brzo postao ozbiljan. Kejtlin zaista želi da provede ostatak života sa Sofijom bez obzira na veliku razliku u godinama. Nakon što je promenila pol i ostala bez podrške svoje porodice, slavna manekenka se pokazala kao njena najveća podrška - stranom mediju rekao je izvor blizak Dženerovoj.

Inače, nakon što je Brus poslao Kejtlin njegova supruga Kris Džener je nakon 23 godine braka podnela zahtev za razvod. Kao razlog navela je nepomirljive razlike i česte svađe. Par ima dve ćerke, Kendal i Kajli, a strani mediji tvede da se porodica Kardašijan potpuno odrekla Kejtlin.

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty
Tagovi: Kejtlin Džener

Pročitajte još

Najnovije vesti