Brak Melanije i Donalda Trampa pod lupom javnosti: Između njih kao da postoji nevidljivi zid (video)

Brak Melanije i Donalda Trampa pod lupom javnosti: Između njih kao da postoji nevidljivi zid (video)

Autor: | 07/05/2018

0

Između Trampovih kao da je nevidljivi zid, priča izvor blizak paru navodeći da sve više neslaganja ima i između Melanije i Ivanke.

- Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojemu veći deo dana boravi Donald Tramp i istočnog krila u kojem je najčešće supruga Melanija, kao da postoji nevidljivi zid - kazao je za Washington Post neimenovani izvor blizak paru.

Navodno se Donald i Melania međusobno izbegavaju čak i u slobodno vreme.

- Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena - kazao je izvor za Washington Post - Kada su u Beloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vreme provode u odvojenim aktivnostima.

 

Kada su u zalivu Mar-a-Lago Tramp igra golf i večera s političarima ili poslovnim partnerima, a Melanija se uspešno drži podalje od reflektora. Još više su se udaljili posle nedavnog skandala s porno zvezdom Stormi Danijels i plejbojevom zečicom Karen Mekdugal.

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trampove ćerke iz prvog braka, Ivanke, koja se nešto ne ističe u poslednje vreme.

 

Melanijina predstavnica za štampu Stefani Grišam opovrgava navode iz Washington Posta.

- Osim kada predsednik po službenoj dužnosti putuje sam, porodica većinu večeri provodi zajedno, a Melanija se fokusirala na ulogu majke i supruge te od ulaska u Belu kuću i na ulogu Prve dame. Sve o čemu pišete samo su glasine - kazala je Grišam.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty