Ona se za sve pita: Venčanica Megan Markl mora da dobije kraljičin blagoslov

Ona se za sve pita: Venčanica Megan Markl mora da dobije kraljičin blagoslov

Autor: | 11/05/2018

0

Do venčanja Megan Markl i princa Harija ostalo je još svega osam dana, zato su u toku finalne pripreme za taj veliki dan koji će uči u britansku istoriju. Uobičajena praksa koju svaka mlada koja ulazi u kraljevsku porodicu mora da ispoštuje je da venčanicu pokaže kraljici Elizabeti i pritom dobije njenu dozvolu da je obuče.

Isto je 2011. godine učinila i Kejt Midlton, nekoliko dana uoči venčanja sa princom Vilijamom. Kako ni mlađi unuk princ Harin ne bi bio "zakinut", kraljica se ovih dana sprema da pogleda i završnu verziju venčanice Megan Markl, koju je najverovatnije dizajnirala modna kuća Ralf & Ruso.

Venčanica modnog dvojca, jednog od najluksuznijih britanskih izvoznih proizvoda, mogla bi da bude pravo remek-delo. Za njenu izradu uloženo je stotine sati, a gotovo sve na njoj rađeno je - ručno. Košta 135 hiljada dolara, a nju će platiti kraljevska porodica.

A post shared by Lacey (@lacey_patricia) on May 10, 2018 at 10:58pm PDT


-Kraljica će imati tu čast da zaviri u kabinu i pogleda venčanicu, jer mora da je odobri, objasnila je portparolka kraljevske porodice. Neki od neimenovanih izvora tvrde da je venčanica gotova i već odneta u dvorac Vindzor i to na skriveno mesto unutar palate, gde će i ostati sve do 19. maja, kada će u kapeli Svetog Đorđa, Megan Markl stati pred oltar s princom Harijem.

Nakon crkvene ceremonije, vožnje kočijom po posedu Vindzor i službenog fotografisanja, Megan će se presvući u večernju haljinu. Crnu, dugu toaletu kreirao je brend Barberi.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još