Melanija Tramp održala emotivan govor o podizanju dece kojim je raznežila i muža (video)

Melanija Tramp održala emotivan govor o podizanju dece kojim je raznežila i muža (video)

Autor: | 13/05/2018

0

Na događaju u Beloj kući, organizovanom ove nedelje u čast majki i supruga vojnika, prva dama Amerike otvoreno je progovorila o tome što za nju znači majčinstvo, za šta je nagrađena velikim aplauzom i pohvalom supruga.

- Majčin dan, koji obeležavamo ove nedelje, slavi se samo jednom godišnje. Ne znam za vas ostale, ali mislim da majke trebaju da budu slavljene svakoga dana - započela je svoj govor Melanija, praćena gromoglasnim aplauzom.

Prva dama sa suprugom, trenutnim američkim predsednikom ima 12-godišnjeg sina Barona, pa je o podizanju deteta nastavila da govori iz prve ruke.

- Potrebno je neverovatno mnogo snage, gomila vremena, neverovatna količina strpljenja i sva vaša ljubav. Kao mame, neverovatno smo privilegovane time što možemo da donesemo decu na svet i pomognemo im da odrastu - nastavila je svoj nadahnuti govor Melanija.

U nastavku svog govora prva dama se osvrnula na 'snažnu vezu' između majke i deteta.

- Zbog snažne veze između majke i deteta, osećamo emocije koje oni osete. Bez obzira jesu li srećni ili nervozni, tužni ili uzbuđeni, mi sve to osećamo s njima. Mislim da je to jedan od najmoćnijih i najlepših delova majčinstva - zaključila je Melanija.

Prva dama je potom, piše People, reč prepustila suprugu Donaldu Trampu koji ju je zagrlio i udelio joj poljupce u oba obraza.

'Postaje vrlo, vrlo popularna prva dama', komentarisao je u svom stilu predsednik SAD-a, gestikulirajući joj kasnije ustima 'dobar posao'.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti