Polusestra Megan Markl: Otac je pod nemilosrdnim pritiskom novinara i paparaca

Polusestra Megan Markl: Otac je pod nemilosrdnim pritiskom novinara i paparaca

Autor: | 15/05/2018

0

Polusestra glumice Megan Markl izjavila je da je njihov penzionisani otac pod neverovatnom količinom stresa zbog nemilosrdnog pritiska novinara i paparaca, koji ga opsedaju u njegovoj kući u Meksiku, uoči venčanja njegove ćerke sa britanskim princom Harijem u subotu, 19. maja.

Hari i Megan će od kraljice dobiti kuću, a jedinstven poklon namenio im je i francuski predsednik

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on Apr 2, 2018 at 12:02am PDT


Samanta Markl rekla je britanskoj televiziji da je njihov otac Tomas Markl nedavno imao napad panike dok je vozio autoputem, jer ga je pratio veliki broj automobila sa predstavnicima medija, što je nazvao „opasnom situacijom“, prenosi AP.

Skandal pred venčanje: Porno glumac ispričao zašto ga je Megan Markl ostavila (video)

A post shared by tw Magazine (@twmagazineng) on May 15, 2018 at 3:07am PDT


Polusestra Megan Markl rekla je i da su novinari njihovog oca uznemiravali kod kuće, kao i da je nedavno doživeo srčani udar.

-Pod ogromnim je stresom. Oni (novinari) su iznajmili kuću pored njegove u Meksiku, njih četvoro ili petoro, on ne može ni roletne da podigne niti da bilo kuda krene, a da ga ne prate. To je okrutno i nametljivo i mislim da je veoma neetično, rekla je Samanta Markl.

Ona nije navela kada se tačno sve ovo događalo.

Trenutno je pod znakom pitanja da li će Tomas Markl prisustvovati venčanju svoje ćerke i princa Harija u subotu.

Megan Markl na svoje venčanje nije pozvala brata: Zbunjen sam njenim postupkom, odrasli smo zajedno

A post shared by Ono Bello (@onobello) on May 15, 2018 at 4:28am PDT


Očekivalo se da će on dovesti Megan do oltara, ali je američkom magazinu Ti-Em-Zi u međuvremenu rekao da nema u planu da dođe na venčanje.

Princ Hari i Megan Markl su sinoć izdali saopštenje u kojem mole za razumevanje i poštovanje prema Tomasu Marklu.

Ti-Em-Zi navodi da je otac Megan Markl doveden u nepriliku zbog optužbi da je, u zamenu za pozamašne sume novca, za jednu paparaco agenciju snimao fotografije na kojima se vidi kako mu uzimaju meru za odelo za venčanje i kako obavlja druge pripreme u te svrhe.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/skandal-pred-kraljevsko-vencanje-otac-megan-markl-paparacima-prodao-cerkine-fotografije/

Zvaničnici kraljevske palate su prošle nedelje rekli da će roditelji Megan Markl imati centralne uloge na ceremoniji venčanja.

Tomas Markl, penzionisani kinematograf koji je godinama radio u Holivudu, razveden je od majke Megan Markl, Dorije Ragland.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram