Traži pet miliona dolara: Megan Foks tužila menadžerku Breda Pita za prevaru

Traži pet miliona dolara: Megan Foks tužila menadžerku Breda Pita za prevaru

Autor: | 18/05/2018

0


Glumica Megan Foks tužila je menadžerku Breda Pita i zahteva pet miliona dolara odštete. Foksova navodi da ju je Sintina Pet-Dante pre dve godine ubeđivala, i na kraju nagovorila, da kupi vilu vrednu 3,2 miliona dolara, ne rekavši joj da u kući postoji mnoštvo problema. Pet-Danteova je, inače, "glavna" kada je u pitanju karijera Breda Pita i njegovo pojavljivanje u javnosti.

Malibu se tada trudnoj glumici činio kao dobar izbor, pa je "keširala" tu cifru, ali tek onda shvatila da je kuća u veoma lošem stanju.

-Namerno me je dovela u zabludu, i tek kada sam se, trudna i sa još dvoje male dece, uselila u vilu, shvatila sam da se nalazi na nizbrdici koju bi tek trebalo iznivelisati. Na imanju se nalaze obori za životinje, kameni zidovi i ambar koji nisu u skladu sa propisima i trebalo bi ih srušiti, ili u potpunosti obnoviti. Po celoj vili se nalazi buđ, uključujući i zidove i plafone spavaće sobe i soba za decu, navela je glumica u tužbi.


Foksova je morala da investira astronomsku svotu kako bi restaurirala i popravila sve što nije bilo u redu u "paklu iz noćnih mora". Sada zahteva više od pet miliona dolara odštete

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash
Tagovi: megan foks