Džesika Bil: Ljudima je bilo neprijatno da me pogledaju u oči i osećala sam se užasno

Džesika Bil: Ljudima je bilo neprijatno da me pogledaju u oči i osećala sam se užasno

Autor: | 29/05/2018

0

Džesika Bil je nekada davno igrala ćerku sveštenika u popularnoj porodičnoj seriji "Sedmo nebo". Serija je od 1996. do 2007. godine pratila porodicu Kemden i bila je hvaljena kao jedna od najboljih porodičnih serija.

Možete samo da zamislite kakav šok je usledio kada se tinejdž zvezda ovakve serije slikala u toplesu za "Gear" magazin i osvanula na naslovnoj strani.

Džesika je tada imala 17 godina, ali je magazin čekao da napuni 18 kako bi na taj dan objavili ove provokativne fotografije. Problem je nastao jer je u to vreme i dalje tumačila lik Meri Kemden...

- Morala sam da se izvinim producentu Eronu Spelingu. Mislim da je cela ekipa na setu bila u šoku. Najgori deo je bio što sam morala da se vratim na posao. To je objavljeno, a ja sam morala na posao sledećeg jutra. Ljudima je bilo neprijatno da me pogledaju u oči i osećala sam se užasno. Bila sam mlada. Nisam želela da povredim nekoga ili da ispadne sve kako je ispalo - istakla je Džesika u intervjuu za podkast "Awards Chatter".

Bil je sada u srećnom braku sa Džastinom Timberlejkom, a zajedno imaju trogodišnjeg sina Silasa. Ona je dodala kako je zažalila što je pristala na takav projekat, ali da je mladost učinila svoje...

hellomagazin.rs Guliver/Getty