Megan Markl se bori za očevo ozdravljenje nakon operacije srca koju je imao

Megan Markl se bori za očevo ozdravljenje nakon operacije srca koju je imao

Autor: | 31/05/2018

0

Supruga princa Harija, Megan Markl, zabrinuta je oko očevog zdravlja nakon ozbiljne operacije srca koju je Tomas Markl (73) imao.

Tomas je imao srčani udar malo pre ćerkinog venčanja, a samo nekoliko dana pred njenu udaju morao je na operaciju. Kako strani mediji navode, lekari su mu tada ugradili stent, a Megan mu nije zamerila što je nije odveo do oltara, već se jako zabrinula za njegovo zdravstveno stanje.

- Tomas je razgovarao s princem Harijem i Megan više puta od venčanja. Brinu se za njega i rekli su mu da ni slučajno ne vozi automobil dok se ne oporavi od operacije srca - rekla je Lori Dejvis (38) koja živi u istoj zatvorenoj zajednici kao i Tomas, u meksičkom gradu Rosarito.

Dejvis je bez pristanka svog suseda ispričala i kako je Hai tražio Meganinu ruku od njenog oca pre nego što ju je zaprosio.

- Uvek je bio stidljiv u javnosti oko svega što ima veze sa Megan, ali je planirao da je otpratiti do oltara i teško mu je palo kada to nije mogao da učini - rekla je Lori stranim medijima.

Meganin otac je pratio svadbu preko televizije, tvrdi njegova komšinica.

- Sam je gledao ceremoniju. Rekao je da je bilo predivno i zauvek će žaliti što nije mogao da dođe - istakla je Lori.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti