Nikol Kidman: Gubitak deteta je ogroman bol i praznina koja ostaje zauvek

Nikol Kidman: Gubitak deteta je ogroman bol i praznina koja ostaje zauvek

Autor: | 02/06/2018

0

Prošlo je više od 25 godina od kada je australijska glumica Nikol Kidman imala vanmateričnu trudnoću zbog koje je izgubila bebu ali bol je, kako kaže, i danas isti.

U bolnom i dirljivom intervjuu za britanski magazin Tatler, majka četvoro dece otvoreno je pričala o svom najvećem bolu, koji je osetila kada je sa 23 godine izgubila prvo dete.

Nikol se tada tek udala za holivudskog glumca Toma Kruza kada je doživela vanmateričnu trudnoću i izgubila svoje prvo dete.

Druga trudnoća koju je iznela skoro do kraja, nažalost se završila spontanim abortusom, a gubitak drugog deteta uticao je na bračne probleme para.

-Ta bol, ogroman obuzimajući bol, jako mi je poznat. I gubitak! Praznina koja ostaje posle spontanog pobačaja je nešto o čemu se ne priča dovoljno. Ogroman bol koji u nekim ženama ostaje zauvek, istakla je oskarovka.


Nikol Kidman i Tom Kruz, koji su bili zajedno deset godina, potom su usvojili dvoje dece, Izabelu i Konor Kruz.

-U isto vreme osećala sam i ogroman bol i ogromnu sreću. Nakon sve te patnje osetila sam ogromno olakšanje, kazala je, opisujući osećaj kada je konačno postala roditelj.

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on Jun 25, 2017 at 7:55am PDT

Nakon razvoda od Kruza, četiri godine kasnije udala se za kantri pevača Kita Urbana, sa kojim je dobila dve ćerke, Sandej Rouz, koja ima devet godina, i Fejt Margaret, sedam. Dok je Sandej dobila prirodnim putem, Fejt je rođena uz pomoć surogata.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još