Jedna od najlepših žena na svetu danas slavi 37. rođendan

Jedna od najlepših žena na svetu danas slavi 37. rođendan

Autor: | 12/06/2018

0

Lima je mnogo puta proglašavana jednom od najlepših žena na svetu, a poznata je i po braku sa našim košarkašem Markom Jarićem.

Iako joj niko ne bi dao toliko, predivna Adrijana Lima danas slavi 37. rođendan. Model, glumica i Viktorijina anđelica, što je postala 2010. godine, mnogo je puta proglašavana jednom od najlepših žena na svetu, a kroz godine se nije mnogo promenila. Njenu figuru nisu narušile čak ni dve trudnoće. Naime, ova prelepa Brazilka ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, koje je dobila iz baka sa Markom Jarićem. Venčali su se na Dan zaljubljenih 2009., a razveli 2014.

Kada je imala 15 godina, pobedila je na Fordovom takmičenju Supermodel Brazila. Posle toga je postala jedna od najtraženijih i najplaćenijih modela. Godine 2012. ju je Forbs stavio na listu najplaćenijih, pošto je zaradila 7,3 miliona dolara u jednoj godini.

Adrijana je 2011. podigla prašinu izjavom da devet dana pre modne revije ne jede ništa osim proteinskih šejkova i vežba dva puta dnevno kako bi izgledala što bolje.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Adrijana Lima