Houi Mandel i Sajmon Kauel oduševljeni: Ti nisi iz ovog vremena, ti si kao Dženis Džoplin! (video)

Houi Mandel i Sajmon Kauel oduševljeni: Ti nisi iz ovog vremena, ti si kao Dženis Džoplin! (video)

Autor: | 13/06/2018

0

U popularnom šouu "America's Got Talent" svake nedelje gledaoci upoznaju neviđene talente koji svojim sposobnostima dođu na naslovne strane svetskih medija. Jedna od takvih je i 13-godišnja Britanka Kortni Hedvin koja je u ovonedeljnoj emisiji oduševila članove žirija svojim glasom.

Kortni je na scenu došla pomalo stidljivo, jedva odgovarajući na pitanja, a onda se transformisala u pravu rok zvezdu, podsećajući na legendarnu Dženis Džoplin.

Pošto je otpevala klasik Otisa Redinga "Hard to Handle" svi su ustali i zapljeskali, a sudija Houi Mandel bio je toliko impresioniran da je pritisnuo zlatno dugme i poslao je direktno u polufinale.

- Ti nisi iz ovog vremena, ti si iz potpuno drugog vremena - rekao je Mandel, uporedivši je s Dženis.

- Kada si izašla na ovu scenu bila si mala stidljiva devojčica, a onda si se pretvorila u lavicu. Neverovatno - kazao je Sajmon Kauel. Talentovana devojčica poznata je britanskoj javnosti kao finalsitkinja šoua "The Voice Kids". Tu joj je pobeda izmakla za dlaku, a čini se kako je i u Americi postala jedan od favorita.

- Nisam znala šta da očekujem kad sam se prijavila na ovaj šou. Zlatno dugme je više nego što sam se ikad nadala. Hvala Houiju na tome - napisala je Kortni na Tviteru.

hellomagazin.rs Guliver/Getty