Žizel Bundšen izazvala buru komentara: Ne promovišem se putem društvenih mreža, starija sam i mudrija od toga

Žizel Bundšen izazvala buru komentara: Ne promovišem se putem društvenih mreža, starija sam i mudrija od toga

Autor: | 15/06/2018

0

Nakon nesmotrene izjave o manekenkama, koje koriste Instagram da bi se promovisale, slavna manekenka Žizel Bundšen odlučila je da se opravda. Žizel (37), koja krasi poslednju naslovnicu čuvenog Voga, u intervjuu za isti govorila je o tome da je došlo vreme kada se manekenke probijaju koristeći društvene mreže.


Iako je i sama pobornik društvenih mreža, Žizel je rekla da joj je Instagram profil zapravo otvorila njena mlađa sestra, rekavši:

-Da sam ga sama otvorila na njemu bi bile samo slike zalaska sunca, a ne moje fotografije.

-Moram biti iskrena o svemu i reći - to jednostavno nije moja generacija. Ja sam starija, mudrija. Da sam morala da se promovišem na način kojim se danas služe mlade devojke koje žele biti manekenke, zaboravite, ne bih to nikada učinila, rekla je ona, a nakon što su je prozvali zbog te izjave, slavna manekenka odlučila je sve da objasni na svom tviter profilu i napisala:

-Moja namera je bila da jednostavno naglasim da sam deo neke druge, starije generacije koja nije zavisna od tehnologije. Divim se mlađim generacijama i njihovim veštinama da tako vešto vladaju zahtevima društvenih mreža. Nisam nikada rekla da sam pametnija od nekog, a i verujem da svi mi s vremenom učimo, napisala je čuvena manekenka, prenosi tportal.hr.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash/Twitter
Tagovi: žizel bundšen