Megan Markl i princ Hari na trkama u Eskotu: Zaljubljeni pogledi i ruka u ruci

Megan Markl i princ Hari na trkama u Eskotu: Zaljubljeni pogledi i ruka u ruci

Autor: | 20/06/2018

0

Kraljevska porodica tradicionalno je prisustvovala Rojal Eskot svečanosti, jednom od najvažnijih događaja u britanskom kalendaru na kojem se svake godine okupe svi važni članovi kraljevskog porekla kako bi uživali u konjičkim trkama, a u centru pažnje bila je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl koju je publika toplo pozdravila.

Mnogi su se pitali hoće li Megan ponovo da prekrši stroga pravila oblačenja, ali čini se kako je vojvotkinja od Saseksa ovaj put ipak bila mnogo opreznija.

Na trkalištu Askot gde se tradicionalno svake godine održava kraljevska trka konja, Megan Markle blistala je uz supruga princa Harija. Obukla je belu haljinu- košulju francuskog brenda Živanši, prenose mediji u Londonu.

Ramena su bila pokrivena, haljina koju potpisuje modna kuća Živanši bila je do ispod kolena, a šešir je delo poznatog šeširdžije Filipa Trejsija.

Iako je zadovoljila sva pravila, Megan je i ovoga puta bila tema mnogih rasprava. Naime, Britanci su je uporedili s Elizom Dulitl, koju je igrala poznata glumica Odri Hepbern.

Eliza je bila priprosta prodavačica cveća, koju je zbog opklade, profesor fonetike – Higins odlučio da nauči da pravilno govori.

Eliza je tako u vrlo sličnom izdanju prisustvovala tradicionalnoj konjičkoj trci Rojal Eskot, baš kao i Megan.

 

Ipak, bez obzira na sve napise u medijima, fotografije govore više od reči, a zaljubljeni pogledi koje su Hari i Megan razmenjivali, kao i čvrst stisak ruke u ruci su dovoljni da sve padne u drugi plan...

Pogledajte galeriju i uverite se i sami.

hellomagazin.rs Guliver/Getty