Bijonse u problemu: Blu Ajvi se postidela zbog seksepinog nastupa svojih roditelja (video)

Bijonse u problemu: Blu Ajvi se postidela zbog seksepinog nastupa svojih roditelja (video)

Autor: | 22/06/2018

0

Bilo da su još mali ili već odrasli gotovo sva deca isto reaguju kad vide roditelje u nekoj seksi pozi ili kako izmenjuju nežnosti. I premda su to neprijatni trenuci za sve klince, za ćerku pevačice Bijonse (36) i muzičara Džej-Zija (48) takvi su momenti prava noćna mora.

Mnogi bi pomislili da je baš Blu Ajvi Karter (6) navikla da gleda roditelje, ili barem mamu, oskudno onučenu, ali nedavno snimljen video devojčice na koncertu roditelja dokazuje da devojčici seksi scene koje uključuju roditelje nikako nisu 'okej'.

Video na kojem Blu pokazuje zgražanje, sram i gađenje, snimljen je u Londonu gde je devojčica iz prvog reda prošli vikend preko ogromnog ekrana gledala roditelje na londonskom koncertu 'On the Run II' turneje.

Blue Ivy dancing, swagsurfing & making signs to the crowd in London ?

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on Jun 20, 2018 at 9:50am PDT

Baš dok je Blu sa zanimanjem iščekivala nastup, počeo je seksi performans supružnika, a njen se izraz lica u trenutku od uzbuđenog promenio u zgroženi; čak je i rukama prekrila oči i sakrila se iza sedišta. Kraj nje je celo vreme stajala prijateljica koja je par nastavila da gleda širom otvorenih očiju i sa velikim zanimanjem, zbog čega je devojčici verovatno bilo još gore.

When u see your mom and dad half naked in the interlude LMAO Blue ?

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on Jun 20, 2018 at 9:53am PDT

Seksi plesni pokreti Bijonse i prethodno snimljene scene para u krevetu potpuno su zbunili dete koje, bez obzira što 'kraljica popa' često nastupa oskudno odevena, očito nije navikla na prizor roditelja u intimnim pozama, kao ni mamu kako za tatu izvodi striptiz.

 

Mood

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on Jun 16, 2018 at 2:05pm PDT

Tek pošto se tri puta krila iza sedišta i povremeno provirivala da vidi da li su 'mučne' scene završile, Blu je zaključila da je 'sigurno' da digne glavu i nastavi da gleda nastup.

Video njene reakcije je odmah završio na društvenim mrežama, a brzo je postao i viralni hit koji su komentarisale hiljade obožavaoca.

- Jadno dete, nije računala da će na koncertu doživeti traumu - komentarisao je jedan obožavaoc, a drugi se nadovezao da je 'panika na njenom licu bila očita'.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti