Tihi rat kraljevskih snaha: Kejt Midleton dozlogrdilo, ne želi više da pomaže Megan?

Tihi rat kraljevskih snaha: Kejt Midleton dozlogrdilo, ne želi više da pomaže Megan?

Autor: | 25/06/2018

0

Kejt Midlton odlučila je navodno da više neće savetima da pomaže Megan Markl i prilagođavanju kraljevskim pravilima.

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da se između Megan Markl i Kejt Midlton događa mali rat! Njihov odnos navodno prerasta iz prijateljskog u takmičarski, a izvori otkrivaju kako Kejt odbija da pomogne Megan da se prilagodi pravilima unutar kraljevske porodice.

Close Weekly i Inquisitr pišu da se Kejt izmiče jer oseća da Megan želi da je nadmaši, a sve je navodno počelo posle svadbe Megan Markl i princa Harija.

Mnogi su primetili da se Kejt baš i nije ponašala najsrećnije, a sada tvrde da joj smeta što se Megan s njom više baš i ne druži, već je sve snage usmerila da impresionira kraljicu Elizabetu. Treba napomenuti da se radi o pisanju tabloida, ali s druge strane, poznavajući kraljevsku porodicu ove informacije možda nisu ni daleko od istine.

 

Navode i kako je Kejt znala da će Megan iskritikovati pošto se na balkonu palate na ceremoniji Trooping the Color pojavila u haljini golih ramena, ali odlučila da je ne upozori. Nije je spasila od neprijatnosti, već je izabrala ćutanje.

Kejt se, tvrde tabloidi, trudi da bude savršena članica porodice, ali sada je sve bačeno u drugi plan zbog Megan, koja i ne mari toliko za pravila. Prinčevi Vilijam i Hari navodno su umorni od takmičenja i smatraju da se sve otima kontroli.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty