Serena Vilijams: Ne znam da li želim da igram tenis ako budem imala još jedno dete

Serena Vilijams: Ne znam da li želim da igram tenis ako budem imala još jedno dete

Autor: | 27/06/2018

0

Serena Vilijams je uradila dosta neverovatnih stvari u svom životu, ali osvajanje 23. Gren Slem turnira dok je bila trudna je prva na listi.

-Bila sam trudna svega dva meseca. Bila sam trudna devet nedelja kada se turnir završio. To je bio kraj prvog tromesečja, rekla je za "InStyle" Serena Vilijams.


Teniserka je priznala da joj je bilo izuzetno teško da u trudnoći igra na "Australijan Openu". Bila je ubeđena da će izgubiti i to je po prvi put bilo u redu, s obzirom na to da je bila trudna.

Iz sadašnje perspektive Vilijams navodi da bi možda mogla provoditi manje vremena na terenu ako se ona i njen suprug Aleksis odluče na drugo dete, glossy.rs.

-Ne znam da li želim da igram ako budem imala još jedno dete. Potreban nam je plan.


Teniserka priznaje da je teško uskladiti majčinstvo i tenis. Često joj se dešava da se igra sa ćerkicom, pa da brzo mora otići na trening. I tako u krug. Nije joj ni strah stran:

-Dok nisam sa njom, razmišljam da li je dobro, šta radi, da nije slušajno pala. Čak i kada puzi, volim da idem za njom i pazim da ne udari glavu. Sve u vezi sa njom me čini nervoznom. Volela bih da imam poptuno kontrolu nad svim što se dešava oko nje.

Hellomagazine.rs Splash News/Guliver Getty/Instagram
Tagovi: serena vilijams

Pročitajte još