Hajdi Klum u toplesu na naslovnoj strani magazina: Obožavam da budem naga!

Hajdi Klum u toplesu na naslovnoj strani magazina: Obožavam da budem naga!

Autor: | 01/07/2018

0

Nemački supermodel Hajdi Klum ni u 45. godini ne odustaje od golišavih editorijala, a zašto i bi uz takvo telo? Povodom obeležavanja 25. godišnjice linije njenih kupaćih kostima, naslovniu joj je poklonio Ocean Drive Magazin, a plavokosa lepotica s oduševljenjem je skinula gotovo sve sa sebe.

Pozirala je u toplesu i kupaćim gaćicama, a grudi je prekrila rukama. U intervjuu je otkrila i u kakvom je se izdanju obično može videti na plaži.

- Nemam običaj da imam ceo kupaći kostim na sebi dok se sunčam. U većini slučajeva nosim bikini s tangicama, nešto što vrlo malo prekriva telo, a ako nikog nema u blizini, nosim samo donji deo - priznala je Heidi.

- Uvek sam se dobro osećala u svom telu i vrlo slobodno - dodala je prva Njemica u istoriji koja je postala Viktorijina anđelica. Sa samopouzdanjem nikad nije imala problema i uvek se dobro osećala u svom telu, a takakv je stav, čini se, pokupila od roditelja.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jun 29, 2018 at 5:05am PDT

- Odrasla sam u vrlo slobodnom okruženju sa svojim roditeljima. Kupali smo se na nudističkim plažama. Bili smo vrlo slobodni i neopterećeni, što se ne bi moglo reći za sve stanovnike Nemačke. Nismo imali mnogo novca pa smo išli u nudističke kampove i tako je golotinja za mene postala nešto skroz normalno. Obožavam da budem naga - ispričala je Hajdi.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jun 29, 2018 at 11:33am PDT

Usput je pozvala sve žene da se oslobode straha i uživaju u svojoj nagosti.

- Ja na to gledam ovako: imamo samo jedan život. To je naš život koji živimo upravo sada i naš trenutak, a taj trenutak ne bi trebao da prestane da traje pošto prođemo određene godine. Ne postoji vremenski okvir za nošenje određene stvari, za zaljubljenost ili za izlaske - zaključila je harizmatična manekenka.

Chillin.... ? shot by @roberterdmann

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jun 14, 2018 at 12:13pm PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: hajdi klum