Doktor pop legende:  Majkl Džekson je imao najgoreg oca u istoriji

Doktor pop legende: Majkl Džekson je imao najgoreg oca u istoriji

Autor: | 07/07/2018

0


Nekadašnji doktor Majkla Džeksona Konard Mari iskalio je svoj bes prema nedavno preminulom ocu ove muzičke zvezde, nazvavši ga "najgorim ocem u istoriji".

-Nisam pustio ni jednu suzu zbog njegove smrti. Bio je najgori otac u istoriji. Njegova okrutnost prema Majklu najbolje se vidi u tome što ga je otac hemijski kastrirao kako bi zadržao njegov visok ton glasa, ovako je Mari prokomentarisao smrt Majklovog oca, koji je preminuo krajem prošlog meseca, prenosi Index.hr.

A post shared by Bora Assistir (@bora.assistir) on Jun 27, 2018 at 10:34am PDT

Ovaj doktor je pre dve godine objavio knjigu "To je to! Tajni život", u kojoj je opisao kako je Džo terao Majkla da na hormonske injekcije koje su lečile njegove akne, ali istovremeno i smanjivale rizik da mu se glas produbi.

Nedavno je Gardijan je objavio priču o Džou Džeksonu i njegovoj brutalnosti koju je pokazivao prema svojoj deci. U tekstu se navodi da ih je Džo maltretirao fizički, psihički i verbalno. Tukao ih je kaišem za svaku sitnicu, a maltretiranje je ostavilo ozbiljne posledice na sve njih.

Kada su odrasli i započeli svoje karijere, najpoznatiji Džeksonovi optuživali su javno oca da ih je zlostavljao dok su bili deca. Majkl, Dženet i La Toja Džekson govorili su o batinama koje su dobijali, a ni Džo nije krio da je s decom često primenjivao silu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram