Neopravdano na listi: Kajli Džener najmlađa Forbosova milijaderka koja je sama zaradila novac

Neopravdano na listi: Kajli Džener najmlađa Forbosova milijaderka koja je sama zaradila novac

Autor: | 12/07/2018

0

Američka zvezda televizijskih rijaliti programa i moćnica u kozmetičkoj industriji 20-godišnja Kajli Džener, prema tvrdnjama u novom izdanju poslovnog magazina Forbs, uskoro će postati najmlađa milijarderka koja sama zarađuje u istoriji.

U avgustovskom izdanju Forbs je Kajli Džener stavio na naslovnu stranu, a u priči o njenom strelovitom usponu iznosi procenu kako njen sadašnji imetak vredi 900 miliona dolara.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 11, 2018 at 7:00am PDT

-Ono što je njena polusestra Kim Kardašijan Vest napravila za zadnjice, Džener je učinila za pune usne. Poput Kardašijan Vest, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac. Ipak, dok je njena sestra poznatija po prvom, Džener se dokazala uspešnom u drugome, ističe se u priči o devojci s naslovnice.

Kajli Džener je 2016. godine pokrenula kozmetičku kompaniju Kylie Cosmetics koja je postigla veliki uspeh s proizvodima koji pomažu osobama čija je želja da im usne izgledaju punije i veće.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 23, 2018 at 8:17pm PDT

Džener je svoj uspeh podelila sa obožavaocima putem objave na društvenoj mreži Instagram.

-Wow. Ne mogu da verujem da objavljujem svoju Forbs naslovnicu. Hvala vam za članak i priznanje. Srećna sam da mogu svaki dan raditi ono što volim. Nisam ovo mogla ni sanjati, napisala je Kajli Džener uz objavljenu fotografiju naslovne stranice poslovnog mesečnika

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 13, 2018 at 11:25am PDT

Kako Kajli Džener dolazi iz bogate porodice, i najmlađa je ćerka Kejtlin (nekadašnjeg Brusa) i Kris Džener, mnogi su korisnici društvenih mreža kritikovali Forbs što uz 20-godišnju devojku kažu da "sama zarađuje".

-Samostvoren znači da si uspeo u životu bez pomoći. Upotreba u rečenici: Forbs tvrdi da je Kajli Džener samostvorena žena, objavljeno je na Tviter stranici Dictionary.com.

"Samostvorena? Stvarno? Lako je postati milijarderka kad su ti roditelji milioneri... To se zove generacijsko bogatstvo + nepotizam", napisala je na svojoj stranici na Tviteru portparolka američkog ogranka kompanije L'Oreal Luxe Šelbi Ajvi Kristi.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: kajli džener

Pročitajte još