Bekamovi stigli u Crnu Goru, Viktorija već uživa na plaži Svetog Stefana (foto)

Bekamovi stigli u Crnu Goru, Viktorija već uživa na plaži Svetog Stefana (foto)

Autor: | 14/07/2018

0

Viktorija i Dejvid Bekam stigli su u Crnu Goru, a njihov dolazak prekriven je velom tajne.

Viktorija je u Crnu Goru stigla u četvrtak veče, a Dejvid sutradan. Slavni par zahtevao je potpunu privatnost i mir. Dejvid i Viktorija Bekam su 4. jula proslavili 19 godina braka, a zajedničkom putovanjem demantuju glasine o razvodu.

- Bekamovi su stigli u Dubrovnik privatnim avionom, odakle su se jahtom uputili u Crnu Goru. Dejvid i Viktorija odseli su sa decom u luskuznom hotelu na Svetom Stefanu - kaže naš izvor za Alo i dodaje da su opkoljeni obezbeđenjem.

- S obzirom na to da su svetske face, Viktorija i Dejvid su zahtevali potpunu privatnost, te je gotovo nemoguće da ih vidite negde bez obezbeđenja. Ne žele da ih uznemiravaju fanovi, pa su zbog toga pojačali mere bezbednosti. Danas sam iz prikrajka video Viktoriju kako odmara na plaži, sve vreme je krila lice kačketom i nije delovala previše raspoloženo - dodaje izvor pomenutog lista.

Bekamovi će odmor provesti na Svetom Stefanu, a bivši fudbaler će završnicu Mundijala ispratiti, sa suprugom na jednoj od najtraktivnijih lokacija na Crnogorskom primorju.

hellomagazin.rs Guliver/Getty