Novi dokumentarac otkriva nesvakidašnju zavisnost Robina Vilijamsa

Novi dokumentarac otkriva nesvakidašnju zavisnost Robina Vilijamsa

Autor: | 19/07/2018

0

Prekomerno uzimanje opojnih sredstava dovelo je slavnog komičara Robina Vilijamsa do teške zavisnosti i depresije.

Manje je poznato da je legendarni glumac "patio" od još jedne vrste zavisnosti - zavisnosti od komedije, otkriva novi dokumentarac "Come Inside My Mind".

Film o životu i radu Robina Vilijamsa gledaoca upućuje u psihičko stanje glumca kroz brojne arhivske snimke, analize i intervjue sa njegovom porodicom i prijateljima.

A post shared by France ⭐️ (@lunacave) on Jul 21, 2017 at 1:59am PDT

Dokumentarac prikazuje kako je Vilijams svoje 63 godine života posvetio jednom cilju - da nasmeje ljude. Vilijams je svoju strast za komedijom opisivao kao nešto na šta je bio gotovo prisiljen.

-Mislim da se dešava stvarno neverovatna navala emocija kad pronađete nešto novo i spontano. Mislim da to nagrađuje mozak sa malo endorfina, rekao je Vilijams u jednom intervjuu čiji delovi su se našli u dokumentarcu.

Film "Come Inside My Mind", u produkciji HBO i režiji Marine Zenovič, sadrži mnogo neobjavljenih i do sada neviđenih snimaka i gledaoce vodi kroz ceo Robinov život i karijeru.

U filmu su prikazani i detaljni intervjui osoba koje su bile veoma privržene tom izuzetno originalnom komičaru, kao što su Bili Kristal, Erik Ajdl, Vupi Goldberg, Dejvid Leterman, Stiv Martin, Pem Dober i Zak Vilijams.

Većim delom ispričan rečima samog Vilijamsa, film otkriva šta je glumca podstaklo da sa celim svetom podeli kreativne likove iz svoje glave.

Robin Vilijams je izvršio samoubistvo u 2014. godine.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Robin Vilijams