Detalji iz prve ruke: Viktorija Bekam otkrila ono što nismo znali o kraljevskom venčanju

Detalji iz prve ruke: Viktorija Bekam otkrila ono što nismo znali o kraljevskom venčanju

Autor: | 21/07/2018

0

Od kako su se Megan Markl i princ Hari zavetovali na večnu ljubav prošlo dva meseca ali javnost ne prestaje da se interesuje za detalje ovog glamuroznog događaja.

Dejvid i Viktorija Bekam su među onim srećnicima koji su bili pozvani, te je modna dizajnerka sada otkrila kako je ona doživela taj dan.

Spekulisalo se da je čuvena Poš bila neraspoložena jer je njen suprug, fudbalski as, navodno flertovao sa devojkom koja je radila kao organizator venčanja, ali ona tvrdi da se osećala sjajno tog dana.

-Čini mi se da je to bio najtopliji dan ikada. Sedela sam u autu dva sata pre nego što sam stigla na venčanje i osećala sam se udobno, rekla je Viktorija i dotakla se haljine koju je tog dana ponela.

-Želela sam da nosim nešto ženstveno i prikladno, a ovo haljina je bila savršen izbor. Osećala sam se sjajno u njoj tokom čitavog dana, a onda i prokomentarisala Megan i Hari:


-Venčanje je bilo nestvarno lepo.Izgledali su toliko srećno i svi su bili srećni zbog njih. Megan je zaista divna žena, koja voli svog muža- rekla je Viktorija svojim obožavaocima na Instagramu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram