Tifani Tramp prolazi kroz težak period: Donald Tramp jednu ćerku obožava, a druge se stidi? (video)

Tifani Tramp prolazi kroz težak period: Donald Tramp jednu ćerku obožava, a druge se stidi? (video)

Autor: | 22/07/2018

0

Tifani Tramp možda ovo leto provodi zabavljajući se po žurkama, ali mediji saznaju da se ne provodi baš dobro. Bez obzira što je leto započela u lukuznom odmaralištu nadomak Njujorka, Hemptonima, najmlađa ćerka aktuelnog predsednika Amerike, Donalda Trampa, prolazi kroz "težak period" i to u najvećoj meri baš zbog svog oca.

"Prolazi kroz težak period", neimenovani izvor otkriva magazinu "People".

"Raskid sa dugogodišnjim dečkom je i dalje jako muči ali i cela negativna slika i pažnja usmerena na njenog oca joj izaziva veliki stres."

Tifani i Donald Tramp su celog života imali komplikovan odnos, ali činjenica da je njen otac predsednik Amerike, odnos je dodatno pokvario.

"Sada je mnogo gore," otkriva izvor. Još u aprilu mesecu, kada je Tifani  poslednji put viđena sa Donaldom, Melanijom i ostatkom porodice, osećala se netrpeljivost s obe strane.

- Još od inauguracije, Tifani i njen otac nisu razgovarali, ponekad i mesecima, a viđali se nisu još i duže.Poslednji put kada se videla sa porodicom bilo je neprijatno i nije se osećala dobrodošlom.

Happy Birthday Dad! @realdonaldtrump I love you so much ❣️?❣️

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Jun 14, 2018 at 7:05pm PDT

Deo lošeg odnosa, izvor objašnjava, potiče iz toga što Tifani i Donald Tramp imaju različite političke stavove. Prošlog meseca,Tifani Tramp je učestvovala na demontracijama pod nazivom "March for Our Lives", a sliku toga je podelila i sa svojim prijateljima i fanovima preko društvene mreže Instagram.

 

Zanimljivo, dvadesetčetvorogodišnja Tifani je pre samo nekoliko dana viđena na nekoliko žurki u Londonu, u isto vreme kada je više od 250.000 ljudi protestvovalo protiv njenog oca u tom istom gradu.

Happy Birthday dad @realdonaldtrump. I love you! ?

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Jun 14, 2017 at 8:12pm PDT

Skoro je fotografisana i u društvu svoje majke, a bivše supruge Donalda Trampa, Marle Mejpls u jednom delu Londona.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti