Megan Markl i Kejt Midlton nisu u svađi, druže se i provode dosta vremena zajedno (video)

Megan Markl i Kejt Midlton nisu u svađi, druže se i provode dosta vremena zajedno (video)

Autor: | 23/07/2018

0

O odnosu Kejt Midlton i Megan Markl dosta se šuška od udaje bivše glumice za princa Harija.

Mnogo je onih koji bi voleli da Megan i Kejt postanu najbolje prijateljice, ali mnogo je više onih koji se nadaju svađi, ljubomori i sočnim tračevima iz kraljevske palate.

Megan i Kejt su se u nekoliko navrata mogle videti zajedno, poslednji put kad su zajedno došle na Vimbldon. Iako su celo vreme razgovarale, stručnjaci za govor tela otkrivaju u kakvom su zapravo odnosu.

- Mislim da su u dobrom odnosu i da provode dosta vremena zajedno. Megan je uvek dobrodošla kod Kejt, a navodno voli da dođe kod nje i druži se s decom. Mislim da su priče o lošim odnosima samo medijska nagađanja, jer se po ničemu nije dalo zaključiti da se ne slažu - tvrdi autorka knjige o princu Hariju, Keti Nikol, koja godinama prati kraljevsku porodicu.

Vojvotkinje na Vimbldonu: Kejt Midlton i Megan Markl po prvi put zajedno u javnosti bez supruga

Dodaje da ipak ne može da se očekuje da će Kejt i Megan postati najbolje prijateljice.

- Vidi se da su različite osobe, odrasle u različitim porodicama i okolinama i nemaju iste interese. Megan je prilično samostalna i samopouzdana, pa će verovatno stvoriti svoj krug prijatelja u Londonu kako ne bi zavisila od Kejt - tvrdi Nikol.

Megan je Harija upoznala preko prijatelja iz Londona iz čega je očito da u tom gradu ipak nije sama. Nikol pretpostavlja da će se vojvotkinje zbližiti kad Megan postane majka, jer će tada provoditi više vremena zajedno.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti