Brigit Nilsen: Agonija je trajala skoro 14 godina, potrošila sam i mnogo novca, ali nije mi žao

Brigit Nilsen: Agonija je trajala skoro 14 godina, potrošila sam i mnogo novca, ali nije mi žao

Autor: | 26/07/2018

0

Danski model i glumica Brigit Nilsen prošli mesec je u 55. godini dobila peto dete, devojčicu Fridu, s 15 godina mlađim suprugom Matiom Desijem (39).

Paru koji je u braku 12 godina to je prvo zajedničko dete. Brigit je u intervju za People magazin otkrila kako je pokušavala da zatrudni više od deset godina.

- Presrećna sam što konačno imam svoju princezu u zagrljaju - rekla je Nilsen. Dodala je kako je 'in vitro' oplodnja bila emocionalno iscrpljujuće iskustvo, ali svakako vredno.

- Medicinski potpomognuta oplodnja za mene je bila dug put. Želim da dam do znanja ženama da je sve moguće, ali da moraju da budu i realne. Bilo je tu mnogo razočaranja - rekla je iskreno glumica. Osim Fride, iz pređašnjih brakova i veza ima sinove Raula Mejera Jr. (23), Daglasa Mejera (25), Kilijana Nilsena (28) i Džulijana Vindinga (34).

family throw back ❤️ #brigitte #tbt #nielsen #proudmom

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on May 24, 2018 at 8:07pm PDT

Brigit je znala, kako kaže, da želi da zamrzne jajašca još u 40. godini kada je srela sadašnjeg supruga. Doktori su joj, tvrdi, davali šanse samo 3 do 4 odsto da će zaneti sopstvenom jajnom ćelijom.

- Agonija je trajala gotovo 14 godina, a potrošila sam i mnogo novca, ali nije mi žao - kaže Nilsen. Dodaje kako se nije bojala ničega jer je s godinama postajala sve hrabrija u želji da bude ponovo majka.

Porođaj u privatnoj američkoj klinici joj je prošao bez ikakvih komplikacija, a rodila je carskim rezom.

- Moja ćerka je zdrava i predivna. Imam sve što sam samo poželeti mogla, a suprug i ja nismo nikada bili zaljubljeniji - rekla je.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on Jun 27, 2018 at 6:38pm PDT

Par se upoznao 2003., a tri godine kasnije su se venčali na Malti. Osim što je 15 godina mlađi, Matio je i oko 15 santimetara niži od 185 santimetara visoke supruge.

Kad je pre nekoliko meseci objavila da je trudna, Nilsen se našla na meti kritika zbog svojih godina. Inače, glumica je 2008. završila u klinici za odvikavanje od alkohola, a 2012. su je paparaci ulovili kako se opija po parku u Los Anđelesu.

Dankinja, koja je poznata po ulozi u filmovima 'Crvena Sonja' i 'Roki VI.', bila je u dvogodišnjem braku s glumcem Silvesterom Staloneom (71) od kojeg se razvela 1987. Osim za njega, udala se za kompozitora Kaspera Vindinga (62), fotografa Sebastijena Koplenda (54) i glumca Raula Mejera (58).

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: brigit nilsen